Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 30 g | broccoli fresh |
1 Esslöffel | water |
| Dash salt |
1 Teelöffel | butter or margarine |
1 Teelöffel | flour unbleached |
| Dash salt |
| Dash white pepper |
1/4 Tasse | milk |
2 Esslöffel | swiss cheese shredded |
Instructions:
Wash broccoli, remove outer leaves and tough part of stalks. Cut the borccoli stalks lengthwise into uniform spears, following the branching lines. In a 20-ounce casserole combine broccoli spears, water and dash of salt. Micro-cook, covered, on 100% power for 3 to 4 minutes or just till tender. Let stand, covered, while preparing sauce. For sauce, in a 1-cup measure microcook butter or margarine, uncovered, for 20 30 seconds or till melted. Stir in flour, dash salt, and pepper. Stir in milk. Micro-cook, uncovered on 100% power for 45 seconds to 1 1/2 minutes or till thickened and bubbly, stirring every 30 seconds. Stir in shredded Swiss cheese till melted. Drain broccoli. Serve sauce atop broccoli.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |