Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Onion chopped |
1/2 Tasse | Leeks thinly sliced |
2 Esslöffel | olive oil |
1/2 Tasse | white wine dry |
1 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
1 | Cloves garlic crushed |
19 x ca. 30 g | Can Tomatoes |
1/4 Tasse | butter or margarine |
1 x ca. 450 g | Package Frozen Flounder |
| Fillets, defrosted and |
| Coarsley cut |
12 | Clams, well washed |
1 x ca. 450 g | Package Frozen Cod Fillets, |
| Defrosted and coarsley cut |
1 | Frozen Lobster Tail, |
| Defrosted and sliced |
1 Teelöffel | flour |
2 Esslöffel | water |
2 Esslöffel | Parsley, coarsley chopped |
Put onions, leeks and oil in a large, heavy saucepan. Cook slowly until onions are tender but not brown. Add wine, salt, pepper, garlic and tomatoes. Cook over low heat for 10 minutes. Heat butter in a skillet; add flounder, clams in shells, cod and lobster. Cover and cook slowly for 15 minutes. Blend flour and water. Stir into the tomato sauce. Add fish; heat. Serve in bowls sprinkled with parsley.
315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |