Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 Tasse | lettuce chopped |
| Salt, pepper and sugar |
6 | Eggs, hard cooked and sliced |
1 Packung | Peas, 10 oz. frozen, thawed |
16 x ca. 30 g | Bacon, cooked crisp, crumble |
2 Tasse | Natural Swiss cheese, shred |
1 Tasse | mayonnaise |
1/4 Tasse | Green onion, slice with tops |
| paprika |
Place 2 cups of the lettuce in the bottom of a large bowl, sprinkle with salt, pepper and sugar. Layer eggs atop lettuce in bowl; sprinkle with more salt. Layer in order; peas, remaining lettuce, bacon and Swiss cheese. Spread mayonnaise over the top, sealing to the edge of the bowl. Cover and chill for 24 hours. Garnish with green onion and paprika. Toss before serving. Randy Rigg
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |