Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini bread
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseMashed bananas; about 1 medi
1 TasseGrated fresh zucchini
1/4 TasseFrozen grape juice concentra
1 Esslöffellemon juice fresh
1 Teelöffelvanilla extract
2 TasseWhole-wheat pastry flour
1/2 TeelöffelBaking soda
2 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffellemon peel grated
2 Teelöffelcinnamon ground
1/2 Tasseraisins
die Zubereitung:

Preheat the oven to 350 degrees.

In a large bowl, combine the banana, zucchini, juices, and vanilla. Blend well. In a separate large bowl, combine the remaining ingredients. Pour the wet ingredients into the dry and mix thoroughly. Pour into a nonstick 8x4" loaf pan and bake for about 1 1/4 hours, or until a toothpick inserted in the center comes out clean. Let cool in the pan for 10 minutes, then loosen the sides gently with a spatula, invert, and remove from the pan. Cool completely on a rack.

117 calories, 0.6 grams fat per 1/10 loaf serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine