Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Meat Loaf ala William Graham
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gground beef
2/3 Tassebread crumbs soft
1/3 Tasseonion chopped
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
Eggs lightly beaten
1 Tassemilk
 Piquant sauce
die Zubereitung:

1. Combine ground beef, bread crumbs, chopped onions, salt and pepper and beaten eggs and milk in a large bowl. Stir well. Shape meat mix- ture into a 12 x 7 inch loaf. Place in a 13 x 9 x 3 baking dish. Bake at 350F for 1 hour 15 minutes.

2. Remove from oven and pour Piquant Sauce over top of loaf. Return meat to oven and bake an additional 15 min. Transfer loaf to a serving platter.

Piquant Sauce:

3/4 cup firmly packed brown sugar 1 1/2 t dry mustard 3/4 cup catsup 3/4 t Worchestershire sauce

Combine all ingredients in a small bowl. Stir well. Yield: 1 1/4 cups


Anmerkungen zum Rezept:
keine