Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Sugar snap peas |
1/2 x ca. 450 g | Pasta (I used little tubes) |
1/2 Teelöffel | Saffron |
2 | To 4 tbs parmesan cheese |
| X Fresh ground pepper |
Cook peas until just render. I cooked them in the in the micro wave for 1 1/2 min.
Cook pasta until al dente.
Combine peas and pasta in serving bowl. Sprinkle with the saffron, pepper and cheese. Mix and serve.
According to the cookbook, an 8 oz serving (made with 1/2 parm cheese has 319 calories and 3.9 g [A
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |