Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Black Forest Parfait
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 30 gNeufchatel cream cheese;
2 Tasseskim milk cold
3 x ca. 30 gPkg. Jell-o sugar-free; instant chocolate pudding;
1 Esslöffelcornstarch
1/3 Tassecherry juice
1 DoseRed sour pitted cherries; 1 lb., water packed
6 PackungEqual sweetener;
die Zubereitung:

Blend cream cheese with 1/4 cup skim milk on low speed of electric mixer, until smooth. Add remaining milk and pudding mix. Mix 1 or 2 minutes or until smooth.

Mix cornstarch in cherry juice until dissolved. Add to cherries and cook until it boils for 1 minute. Remove from heat and stir in Equal.

Alternately spoon pudding and cherries into parfait dishes, ending with pudding. Garnish with 2 cherries.

Nutrients per serving: Calories 116, fat 3.5gm, cholesterol 14mg, carbohydrate 16g, sodium 304mg.

Exchanges: Bread 1/2, milk 1/2, fruit 1/2, fat 1.

Gentry, Carolyn Williamson, M.S.

Formatted for Meal-Master by Joyce Burton.


Anmerkungen zum Rezept:
keine