Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Orange-Almond Sour Cream Cake with Chocolate Chips
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TasseChocolate mini-morsels or 2 ozs semisweet
 Chocolate cut into small; pieces
1/2 TeelöffelOrange-flavored liqueur
1 TeelöffelPlus 1 2/3 cups sifted cake flour
eggs
2/3 Tassesour cream
1 TeelöffelOrange flower water * or; vanilla extract
2/3 Tassesugar
1 Teelöffelbaking powder
1/2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
1/3 TasseUnblanched sliced almonds; toasted, cooled
 And ground fine (1 1/4; ozs)
1 EsslöffelGrated zest from 1 medium; orange
11 Esslöffelbutter unsalted, softened
 * note: the orange flower; water, which is used
 The batter; is distilled
 Orange blossoms
 And can be purchased at; liquor stores, pharm
 And middle eastern or indian -- food narkets.
 Orange Syrup
1/3 Tassesugar
3 Esslöffelorange juice
1/4 TasseOrange-flavored liqueur
die Zubereitung:

For the cake: Grease and flour a 6-cup fluted tube pan and set aside. Mix Bake until a cake tester inserted in the center comes out clean and the cen

[ Cooks Magazine; October 1989 ]


Anmerkungen zum Rezept:
keine