Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Chili Pot Roast
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 From the Kitchen of Lawrence & Cindy Kellie
5 x ca. 450 gBeef round heel of round
2 EsslöffelCooking fat
 salt
 pepper
1 TasseOnion chopped
15 x ca. 30 gtomato sauce
1 kleingreen pepper chopped
1/2 Teelöffelpaprika
2 Esslöffelbrown sugar
1 Esslöffelchilli powder to taste
1 Esslöffelmustard prepared
2 Esslöffelvinegar
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

1. In a Dutch oven, or large pan with a tight-fitting cover, brown meat in fat. Season with salt and pepper and remove from pan. Pour off fat drippings. 2. Cook onions in drippings remaining in pan until soft but not browned; stir often. 3. Add remaining ingredients; mix well. 4. Return meat to pan. Cover and simmer for 3 to 3 1/2 hours or until done. (Or cook in a 325F oven for same amount of time.) Turn meat once to cook it evenly throughout. 5. Remove meat to a platter and keep warm. Skim off excess fat. If sauce needs only a little thickening, simmer, uncovered, for a few minutes. 6. Taste sauce and correct seasoning, if necessary, with salt and pepper. 7. Slice meat and serve with sauce.

From the book given to me by Cookie.Lady: The More-Beef-for-your-Money Cookbook Mary Dunham

Peter H. Wyden, New York, 1974 Happy Charring (((((The.LaRK))))) MMMMM

Happy Charring

~- EZpoint V2.2

* Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3) ====================================================================== ====

Bbs: Computer Specialties Bbs Date: 08-02-93 (08:30) Number: 59686

Subj: recipe Conf: (149) Cooking


Anmerkungen zum Rezept:
keine