Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef 'N Barley Dinner
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 glean ground beef
1/2 Tassegreen pepper chopped
1/2 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
2 1/2 Tassewater
16 x ca. 30 gCanned tomatoes, chopped (undrained)
6 x ca. 30 gtomato paste
3/4 TasseMedium Quaker Barley*
1 Esslöffelsugar
1/2 TeelöffelSalt optional
die Zubereitung:

In a 4-quart saucepan or Dutch oven, brown ground beef. Add green pepper, onion and garlic. Cook until onion is tender; drain. Add remaining ingredients. Bring to a boil. Reduce heat to low; cover. Simmer 45 to 50 minutes or until barley is tender, stirring occasionally.

Five 1-cup servings

medium barley. Prepare recipe as directed above except simmer 15 to 20 minutes or until barley is tender, stirring occasionally.

Nutrition Information: 1 cup * Calories 340

* Protein 23g

* Carbohydrate 37g

* Fat 12g

* Cholesterol 55mg

* Dietary Fiber 6g

* Sodium 475mg

* Percent Calories from Fat: 31%

Exchanges: Starch/Bread 1, Meat 2, Vegetable 3-1/2

Reprinted with permission from The Quaker Oats Company Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine