Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Shrimp & Wild Rice
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Judy Garnett
1 EsslöffelReduced-cal margarine 1/2 ts Salt
Onion; chopped 1/2 ts Tarragon
1 x ca. 450 gFresh mushrooms 1 Clove garlic; minced, (or 2)
2 PackungFrozen artichoke hearts 1 lb Shrimp; peeled and deveined
2 EsslöffelLemon juice 1/2 lb Crab meat; optional
1/4 TasseChicken stock 2 c Wild rice mix*; cooked
1/4 TasseDry white wine
die Zubereitung:

Saute onion in margarine. Add mushrooms, defrosted artichoke hearts and lemon juice. Cook gently 2 to 3 minutes. Add shrimp and continue sauteing until shrimp turns pink. Add remaining ingredients except rice and simmer 2 to 3 minutes longer. Combine with cooked wild rice (*I use wild/brown rice mix). Garnish with chopped parsley and chives, if desired. Judy Garnett, Raleigh, Nc pjxg05a.


Anmerkungen zum Rezept:
keine