Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Krautsuppe (Cabbage Soup)
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
Slices Bacon; Thick, Diced
Onions; Sliced
Turnip; Sliced
Carrots; Diced
Potatoes; Cubed
Head Green Cabbage; shredded
4 TasseChicken Stock Or Bouillon
2 TasseWater
Sprigs Parsley *
Bay Leaf *
Garnish
1/4 TasseParmesan Cheese; Grated
die Zubereitung:

* The 6 sprigs of parsley and 1 bay leaf should be tied together with a thread.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ In a 6-quart saucepan or pot, combine all ingredients except salt, pepper and cheese. Simmer partially covered for 1 1/2 to 2 hours. Discard the parsley bundle; season to taste. Pour into hot soup plates and garnish with cheese.


Anmerkungen zum Rezept:
keine