Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hungarian Chicken Paprikas
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
To 31/2 lb. chicken (cut into serving pieces)
2 mittelOnions (chopped)
1 grossGreen pepper (chopped)
1 grossTomato (chopped)
Tablespoon, sweet paprika
1 TasseSour cream
1/4 TasseOf corn oil
1/2 TeelöffelOf parsley flakes
1 TeelöffelOf black pepper
 Salt (to taste)
3/4 TasseOf water
die Zubereitung:

In a six quart dutch oven saute, onion, green pepper, tomato, for 3 minutes. Add chicken, paprika, black pepper, water, parsley. Cover and cook very slowly on low heat until chicken tender. Stir occasionally. Mix in sour cream before serving. Add salt to taste.

Serve it on boiled rice, or egg noodles or boiled potatoes or home made dumplings.

Serves four.


Anmerkungen zum Rezept:
keine