Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 | To 31/2 lb. chicken (cut into serving pieces) |
2 mittel | Onions (chopped) |
1 gross | Green pepper (chopped) |
1 gross | Tomato (chopped) |
1 | Tablespoon, sweet paprika |
1 Tasse | Sour cream |
1/4 Tasse | Of corn oil |
1/2 Teelöffel | Of parsley flakes |
1 Teelöffel | Of black pepper |
| Salt (to taste) |
3/4 Tasse | Of water |
In a six quart dutch oven saute, onion, green pepper, tomato, for 3 minutes. Add chicken, paprika, black pepper, water, parsley. Cover and cook very slowly on low heat until chicken tender. Stir occasionally. Mix in sour cream before serving. Add salt to taste.
Serve it on boiled rice, or egg noodles or boiled potatoes or home made dumplings.
Serves four.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |