Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Schnittbohnensalat (Green-Bean Salad)
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGreen Beans; Fresh *
1/4 TasseStock; **
3 Teelöffelvegetable oil
1/2 TeelöffelDried Dillseed
Boiling Salted Water
3 Teelöffelvinegar
Onions; Med., Thinly Sliced
1 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

* Green beans should be sliced lengthwise (French Cut).

** Stock is the water that the green beans were cooked in. (Not regular ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Cook beans in boiling salted water until just tender. Reserve 1/4 cup of the cooking liquid and drain off the rest. Prepare sauce by combining vinegar, oil, reserved vegetable stock, onions, dill, and sugar; stir until blended. Pour mixture over beans; marinate several hours before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine