Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chilied Red Bean Dip
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelcorn oil
cloves garlic crushed
onion finely chopped
Fresh green chili, seeded, finely chopped
1 TeelöffelHot chili powder
1 DoseRed kidney beans (15 oz)
1/2 Tassecheddar cheese shredded
 salt
 Thin slivers fresh red and green chilies
 Fresh parsley sprig (opt)
 Tortilla chips
die Zubereitung:

Heat oil in a skillet. Add garlic, onion, green chili and chili powder and cook gently 4 minutes.

Drain kidney beans, reserving juice. Reserve 3 tablespoons beans; process remainder in a blender or food processor to a puree. Add to onion mixture and stir in 2 tablespoons of reserved bean liquid; mix well.

Stir in reserved beans and cheese. Cook gently about 2 minutes, stirring until cheese melts. Add salt and mix well. If mixture becomes too thick, add a little more reserved bean liquid. Spoon into a serving dish and garnish with chilies and parsley sprig, if desired. Serve warm with tortilla chips.


Anmerkungen zum Rezept:
keine