Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Boneless beef sirloin steak |
| Cut into 1" cubes |
2 Esslöffel | lemon juice |
2 Esslöffel | onion grated |
2 Esslöffel | red wine vinegar |
2 Esslöffel | vegetable oil |
1/4 Teelöffel | ground cumin |
1/4 Teelöffel | garlic powdered |
1/4 Teelöffel | red pepper crushed |
1/2 | Green bell pepper cut into |
4 | Pieces |
1/2 | Red bell pepper cut into 4 Pieces |
1/2 | Yellow bell pepper cut into |
4 | Pieces |
4 klein | Onions, parboiled |
| salt |
| pepper |
Combine lemon juice, onion, vinegar, oil, cumin, garlic powder and red pepper in bowl.Add beef cubes, stirring to coat.Thread beef cubes and pepper pieces onto 4 skewers, adding 1 onion to each.Place kabobs on rack in broiler so surface of meat is 3 to 4" from heat.Broil 12 to 15 minutes, turning occasionally, to desired doneness.Season with salt and pepper to taste.Makes 4 servings.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |