Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken-Asparagus Rolls
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
12 Fresh Asparagus Spears
(4 0Z.) Boned, Skinned
 Chicken breast halves
1/4 Tasse(1 Oz.) Shredded Swiss
2 Tassemushrooms sliced
3 EsslöffelChablis Or White Dry Wine
1 Teelöffellime juice
1/2 EsslöffelDried Whole Tarragon
1 Teelöffelparsley fresh, minced
die Zubereitung:

Snap Off Tough Ends Of Asparagus, Remove Scales With Vegetable Peeler. Set Aside. Trim Fat From Chicken. Place Each Breast Between Wax Paper & Flatten To 1/4 in. Thickness. Place 3 Asparagus Spears On Each Chicken Breast; Top With 1 T. Cheese. Roll Up Lengthwise; Secure With Wooden Picks. Place Seam Side Down in A 10 Inch Glass Pie Plate Coatedwith Cooking Spray. Cover With Plastic Wrap, Venting One Corner. Microwave At High 5 To 6 Min. Or Until Done. Let Chicken Rolls Stand Covered 5 Min. Combine Mushrooms & Wine, Lime Juice & Tarragon in A 1 Qt. Glass Measure. Microwave At High 2-3 Min. Stirring Once. Stir in Parsley. To Serve, Remove Chicken Rolls From Cooking Liquid, Spoon Mushroom Sauce Over Rolls.

About 194 Calories Per Roll And 1/4 C. Sauce.

(Fat 6.1. Chol. 79.)


Anmerkungen zum Rezept:
keine