Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken & Dumplings
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
6 1/2 Tassewater divided
(8 Oz.) Chicken Breast
 Halves
1 1/2 Tassemushrooms sliced
3/4 Tassecarrots diced
2 Esslöffelonion chopped
3/4 Teelöffelpoultry seasoning
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 Teelöffellemon juice
Drops Hot Sauce
10 MilliliterGarlic minced
1 1/4 Tasse+ 2 T. Flour, Divided
1 Teelöffelbaking powder
1/2 Tasseskim milk
die Zubereitung:

Place 6 Cups Water And Chicken, Mushrooms, Carrots, Onion in A Large Dutch Oven. Bring To A Boil; Cover. Reduce Heat & Simmer 45 Min. Or Until Chicken Is Tender. Remove Chicken From Broth & Let Each Cool Separately. Discard Bones & Skin. Cut Chicken Into Bite Size & Add To Vegetable Mixture. Cover & Chill 8 Hours. Skim Fat From Broth & Discard. Stir in Poultry Seasoning, Salt, Pepper, Lemon Juice, Hot Sauce & Garlic.

Combine 1/4 C. Plus 2 T. Flour & Remaining 1/2 C. Water; Stir Well. Bring Chicken Mixture To A Boil; Stir in Flour Mixture. Reduce Heat & Simmer Uncovered 35 Min. Or Until Thickened.

Combine Remaining 1 C. Flour & Baking Powder. Add Milk, Stirring Just Until Dry Ingredients Are Moistened. Drop Batter By Teaspoonfuls Into Boiling Broth; Cover. Reduce Heat And Simmer 15 Min. Or Until Dumplings Are Tender.

Pro. 26.4, Fat 3.7, Carb. 27.9, Chol. 61, Iron 2.1, Sodium 317, Calcium 82


Anmerkungen zum Rezept:
keine