Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice-And-Bean Salad
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseRice, regular long-grain
 salad oil
Celery stalks, lg, thin sliced
1 DoseKidney beans(17oz)
2 EsslöffelVinegar, red-wine
3/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

1. Prepare rice as label directs; place in bowl.

2. Meanwhile, in 10" skillet over medium heat, in 2 tablespoons hot oil, cook celery until tender; spoon into bowl with rice. Add kidney beans, vinegar, salt, sugar, and 2 tablespoons oil; mix well. Serve at room temperature. Or cover and refrigerate to serve chilled later.

Miscellaneous recipes from the collection of Mike Orchekowski.


Anmerkungen zum Rezept:
keine