Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ragout A'la Deutsch (Bavarian Beef Tenderloin)
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 3/4 x ca. 450 gSirloin steak; cut into 1/4" strips
3 EsslöffelButter melted
3 EsslöffelAll-purpose flour; 1/2 inch thick
1/2 TasseWhite wine; drinking wine
3/4 Tassegreen pepper diced
1 mittelonions diced
1 1/2 TasseSliced mushrooms; fresh
4 x ca. 30 gSliced pimentoes
1 Teelöffelsalt
1 Prisepepper sauce hot
1 PriseWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

In a skillet cook sirloin in 2 tablespoons of the melted butter, just until browned, about 5 minutes.

Pour drippings into a measuring cup, skim 2 tablespoons of the drippings of top and place in a saucepan. Add flour and blend well. Cook stirring over low heat till bubbly about 1 minute, remove from heat. Add water to meat juices remaining in measuring cup to make 1 cup. Add to flour mixture and blend well.. Cooik over medium heat stirring constantly, till thickened, about 5 minutes. Stir in wine and set aside. In same skillet cook green pepper4, onion amd mushrooms in remaining 1 tablespoon butter just till tender, about 5 minutes.

Add beef gravy, pimentoes, salt, hot pepper sauce and Worcesthershire sauce. Bring to boil and simmer 30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine