Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Orange-Avocado Salad #1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Oranges; peeled & sectioned
1 grossAvocado; halved, peeled & sliced lenghtwise
3 Esslöffelorange juice
1 Esslöffelvermouth white
Head Romaine lettuce torn in bite-size pieces
6 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelred wine vinegar
Scallions; chopped, or
red onion thinly sliced
 pepper freshly ground
die Zubereitung:

Place orange and avocado pieces in a glass bowl. Pour orange juice & vermouth over them & marinate at least 30 minutes. (Refrigerate if prepared well in advance.) Arrange lettuce in shallow salad bowl, preferrably glass since this makes a pretty salad. Mix oil and vinegar. Stir in about half of marinade. Pour over lettuce. Add pepper, scallions or onion rings and toss. Arrange orange and avocado slices on top and serve.

Add Shrimp (Cooked, Shelled, And

Deveined) For A Summer Luncheon.

From the <Micro Cookbook Collection of Contemporary Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine