Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Olive Oil Mashed Potatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Baking potatoes (each about 8 ounces)
2 Esslöffelolive oil
 Kosher salt; to taste
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

Prick potatoes several times with a fork. Place on a piece of paper toweling and cook at 100 percent for 11 minutes, or until tender, in a 650- to 700-watt oven.

Remove potatoes from oven. When cool enough to handle, halve each potato and scoop out flesh with a spoon. Pass through a ricer or place in a bowl and mash with a potato masher. Stir in oil and salt and pepper to taste. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine