Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oatmeal Muffins
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseoats quick-cooking
1 TasseUnbleached Flour, Sifted
1/2 TeelöffelBaking soda
1/3 TasseButter or regular margarine
egg large
1 TasseButter/Sour Milk
1 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
1/2 Tassebrown sugar packed
die Zubereitung:

Combine oats and butter/sour milk in small bowl. Mix well and let stand 1 hour.

Sift together flour, baking powder, baking soda and salt; set aside.

Cream together butter and brown sugar in mixing bowl, using electric mixer at medium speed. Add egg; beat until light and fluffy.

Add dry ingredients alterantely with oat mixture to creamed mixture, blending well after each addition. Spoon batter into greased 2 1/2-inch muffin-pan cups, filling 2/3rds full.

Bake in 400 degree F. oven 20 minutes or until golden brown. Serve hot with homemade jam or preserves.

From The Redbook Bread Book and Farm Journal's Complete Home Baking Book.


Anmerkungen zum Rezept:
keine