Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jeannette's Carrot Cake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesugar
1 1/2 Tassevegetable oil
eggs
2 Tasseflour
2 Teelöffelsoda
2 Teelöffelcinnamon
1 Teelöffelsalt
3 TasseRaw carrot grated
1 TasseChopped nuts Cream Cheese Frosting
Box powdered sugar
8 x ca. 30 gcream cheese
2 Teelöffelvanilla
1 1/2 Sticks butter; (3/4 cup)
 Milk as needed for consistency
die Zubereitung:

Fold in dry ingredients to wet (beat the eggs first, then add sugar and oil); add carrots and nuts. Bake 350 F for 1 hour (in a 10" tube pan or bundt pan) or until done.

Cream Cheese Frosting Mix everything together in the food processor; or cream butter, add cream cheese, then sugar, vanilla, milk as required.


Anmerkungen zum Rezept:
keine