Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gingerbread Pancakes
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseUnbleached flour -- sifted
1 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1/4 Tassebrown sugar packed
1 Teelöffelginger
1/2 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelcloves
1/4 Teelöffelsalt
1/2 TasseSkim milk --at room
 Temperature
egg whites whipped
1/2 Esslöffelmolasses
1/2 TasseApplesauce -- at room
 Temperature
die Zubereitung:

Prepare skillet with cooking spray and heat on medium until hot. In a mixing bowl, combine flour, baking powder, brown sugar, ginger, cinnamon, cloves, and salt . In another mixing bowl, combine milk, egg whites, molasses, and applesauce. Mix dry ingredients with wet ingredients just until moistened. Ladle in the batter, using 2 or more tablespoons per cake. Cook for 2 minutes, then flip carefully and cook for 2 minutes more. Repeat with remaining batter.


Anmerkungen zum Rezept:
keine