Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gambardella's Minestrone Soup
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseDry cannellini or Great
 Northern beans
1/2 TasseDry red kidney beans
1/2 TasseDry garbanzo beans
1/2 Tasselentils dry
1/4 TasseDry split peas
1 kleinWhite potato, peeled & diced
Or 5 cups chicken or beef
 Broth
2 Packung(16 oz pkgs) frozen Italian
 Vegetables
1/4 Tasseolive oil
1 grossOnion peeled, chopped
Cloves garlic peeled, chopped
1 mittelRed bell pepper, stemmed,
 Seeded and chopped
3 grossStalks celery diced
1 mittelBulb fennel, chopped
1/3 Tassebasil fresh, chopped
1/2 Tasseoregano fresh, chopped
1/4 TasseParsley stems, chopped
1/4 TeelöffelDried rosemary, crushed
1 EsslöffelFennel Seeds
1 Esslöffelsalt coarse
1 Teelöffelblack pepper freshly ground
1 TasseFresh ripe tomatoes, diced,
 Or peeled and diced canned
 tomatoes
 Cooked pasta or rice
die Zubereitung:

1. Soak the cannellini, kidney and garbanzo beans, lentils and peas in lots of water to cover overnight. The next day, cook in 3 cups water 20 minutes; skim the foam from the top. Do not drain. 2. Simmer the potatoes in 1 cup broth 15 minutes; set aside. (Do not drain either preparation.) 3. In a heavy-bottomed 8-quart pot heat the olive oil over medium heat. Add the onion, garlic, bell pepper, celery and fennel; saute until the onions are golden. Add the basil, oregano, parsley, rosemary, fennel seeds, salt and pepper; add simmered beans, undrained potato and vegetables, and tomatoes. Simmer 1 hour, stirring occasionally. Add a little more broth if needed. 4. Serve over pasta or rice


Anmerkungen zum Rezept:
keine