Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Earl's Mozzarella Meat Loaf
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossOnion coarsely chopped
1 Esslöffelolive oil
Sweet red pepper chopped
10 MilliliterGarlic finely chopped
1 TeelöffelLeaf basil; crumbled
1/2 TeelöffelLef thyme; crumbled
1 1/2 x ca. 450 glean ground beef
1/2 x ca. 450 gGround pork
1 TasseOld-fashioned oats; uncooked
egg whites
4 x ca. 30 gPart-skim mozarella cheese cut in 1/4-inch cubes
1/2 Tasseparmesan grated
2 Esslöffelparsley chopped
3/4 TeelöffelSalt optional
1/8 Teelöffelpepper
1/4 Tassecatsup
die Zubereitung:

Preheat oven to moderate (375 degrees). Line jelly-roll pan with aluminum foil.

Saute onion in oil in large skillet over medium heat 3 minutes. Add red pepper, garlic, basil, and thyme, saute 5 minutes.

Combine beef, pork, oats, egg, whites, mozzarella, Parmesan, parsley, optional salt, and pepper in large bowl. Add vegetable mixture.

Shape into large oval on prepared pan.

Bake in moderate oven (375 degrees) for 30 minutes. Brush loaf with catsup. Bake 25 minutes or until cooked through. Let stand 10 minute before slicing.

Judi's Notes: I would bake this meat loaf in a loaf pan due to possible grease escaping from the jelly roll pan. I would also spoon off some of the fat from the loaf after 30 minutes.

Phelps.


Anmerkungen zum Rezept:
keine