Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Danish Stuffed Cabbage
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossGreen Cabbage; Leafy Head
5 1/2 x ca. 450 gground beef
1 kleinOnion chopped
1/4 Tassegreen pepper chopped
eggs whole
1/2 Tasserice cooked
1 Teelöffelsalt
1/8 TeelöffelSeasoned Pepper
1/8 Teelöffelmarjoram
 butter or margarine
1 x ca. 450 gStewed Tomatoes; Canned
1/2 Tassewater
1 Esslöffelvinegar
1 Esslöffelsugar
die Zubereitung:

1. Cut out and discard hard center core of cabbage.

2. Remove large outside leaves; reserve.

3. Working from the bottom, use a sharp paring knife to hollow out cabbage, leaving a shell about 1 1/2" thick.

4. Place cabbage shell and leaves in a large bowl; add boiling water to cover; let stand 10 minutes. Drain.

5. Thoroughly combine beef, onion, pepper, eggs, rice and seasonings.

6. Fill cabbage shell, mounding mixture on top.

7. Dot with butter.

8. Press softened outside leaves around stuffed cabbage shell.

9. Tie with soft cord or secure with toothpicks to hold shape.

10. Place in Dutch oven. Combine remaining ingredients; pour around cabbage. Cover.

11. Bake at 325 degrees for 2 1/2 hours.

12. Makes 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine