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Dallas Chili
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 450 gBeef brisket, coarse grind
4 EsslöffelRed chile, hot, ground
1 EsslöffelRed chile, mild, ground
1/2 EsslöffelChile caribe
1 Teelöffelcayenne pepper
2 EsslöffelOregano, dried, pref, Mexican
cloves garlic crushed
bay leaves
1 TeelöffelGumbo file(ground sassafras)
3 EsslöffelCumin ground
3 EsslöffelWoodruff or
2 x ca. 30 gChocolate, unsweetened
1 Teelöffelpaprika
1 Esslöffelsalt
1/3 TasseBacon drippings
2 Esslöffellemon juice
2 Esslöffellime juice
1 Esslöffeldijon mustard
2 EsslöffelCorn flour(masa harina)
4 DoseBeer(12oz ea)
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffelsugar
1 EsslöffelChicken fat(opt)
 Hot pepper sauce, liquid(opt)
die Zubereitung:

1. Combine the beef with the ground chile, caribe, cayenne pepper, oregano, garlic, bay leaves, gumbo file, cumin, woodruff(if used), paprika, and salt.~ 2. Heat the bacon drippings in a large heavy pot over medium heat. Add the meat-and-spice mixture to the pot. Break up any lumps with a fork and cook, stirring occasionally, until the meat is evenly browned.~ 3. Stir in the remaining ingredients(including the chocolate, if used, and the optional chicken fat and liquid hot pepper sauce). Bring to a boil, then lower the heat and simmer, uncovered, for 2 hours. Taste and adjust seasonings.~ 4. Simmer, uncovered, for 10 hours longer, adding more beer or water and stirring as needed. Skim off fat before serving.~


Anmerkungen zum Rezept:
keine