Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Large egg yolk, slightly beat |
1/2 Teelöffel | cinnamon ground |
1 | Graham cracker pie crust |
3/4 Tasse | all-purpose flour |
1 Esslöffel | lemon juice |
1/2 Tasse | sugar |
1/4 Tasse | brown sugar Packed, light |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | nutmeg ground |
5 1/2 Tasse | Sliced, peeled cooking apples |
1/4 Tasse | sugar |
1/4 Tasse | brown sugar Packed, light |
1/3 Tasse | butter room temperature |
3 Esslöffel | all-purpose flour |
Preheat oven to 374 degrees.Brush bottom and sides of crust, evenly, with egg yolk;bake on baking sheet until light brown, about 5 minutes. Remove crust from oven.Combine sliced apples, lemon juice, 1/2 cup sugar, 1/4 cup brown sugar, 3 tbsp. Flour, salt, cinnamon and nutmeg.Mix well and spoon into crust.Mix remaining flour, sugar, brown sugar and butter with fork or pastry blender until crumbly.Sprinkle topping mixture, evenly, over apples.Bake on baking sheet, about 50 minutes.Cool on wire rack. Serve at room temperature.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |