Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Asparagus & Pimento
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 gFresh asparagus;
1 TasseWater
2 EsslöffelLime juice; fresh
1/4 TassePimento;
1 EsslöffelPine nuts;
die Zubereitung:

Rinse asparagus and snap off tough ends. In a large skillet bring water to boil and add asparagus. Cover and steam until bright grean, 2 to 3 minutes. Remove from heat, drain and arrange on a platter. Sprinkle with juice; garmish with pimento and pine nuts. Serve warm or chilled.

Food Exchanges per servings: 1 Vegetables Exchanges Cal: 37; Cho: 0mg; Car: 7g; Pro: 3g; Sod: 6mg; Fat: 2g;

Light & Easy Diabetes Cuisine by Betty Marks Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine