Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baltimore Peach Cake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TeelöffelButter, softened
2 1/2 TasseFlour
1 1/2 TasseMilk
2 TeelöffelCinnamon
2 TeelöffelButter, melted
1 TasseSugar
3 TeelöffelBaking Powder
3/4 TasseSugar, mixed with...
Large Peaches, peeled/sliced
die Zubereitung:

Preheat oven to 350. With electric mixer, blend first five ingredients. Spread in greased and floured 15x10" jelly roll pan, or 13x9" plus one 8" cake pan. Sprinkle half of cinnamon/sugar mixture lightly over dough base. Arrange peach slices by rows on top of base. Sprinkle with remainder of cinnamon/sugar mixture and drizzle melter butter over all. Bake for 25-30 minutes. (For thicker dough, omit 8" cake pan - use 13x9" pan only.)


Anmerkungen zum Rezept:
keine