Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Duck Sauce (For Chinese Dumplings)Ala The Dum
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseMango chutney
1 Tasseapricots preserved
1/4 Tassewater cold
die Zubereitung:

Place chutney, preserves, and water into the container of a blender (or food processor) and blend for just a few seconds to mix well and reduce to a fine consistency. Place in jar, cover, and refrigerate. Duck sauce will keep for a long time in the refrigerator.

Serve with any of the Chinese dumplings.

Maria Polushkin; The Dumpling Cookbook Typos by Brenda Adams <adamsfmle@sprintmail. Com>


Anmerkungen zum Rezept:
keine