Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sweet & Sour Puff Batter & Sauce***
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 G. Granaroli XBRG76A Mm:Mk VMXV03A
1 1/2 Tasseflour
2 Esslöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 Tassemilk
1/2 TasseVeg oil
 Sweet and Sour Sauce:
Carrot thin sliced
Scallions 1 " pieces
1 TassePinapple chunks
1/2 Tassesugar
1/2 TassePinaple juice
1/2 green pepper diced
2 Esslöffelcornstarch
1/2 Tassewater cold
die Zubereitung:

Dip chunks of chicken or fish in batter and fry in hot oil until golden. Drain and set aside. For the sauce combine all ingredients except peppers, cornstarch and water. Bring to a boil, lower heat and simmer 10 min. Add green pepper and simmer 2 more min. Combine water and cornstarch and thicken mixture stirring well. Pour over chicken or fish. Serve with rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine