Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Cooked Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasserice Uncooked
2 1/2 Tassechicken stock
1 1/2 EsslöffelOnion, Very Finely Chopped
1 1/2 EsslöffelCelery, Very Finely Chopped
1 1/2 EsslöffelGreen Bell Pepper, Very Finely Chopped
1 1/2 Esslöffelbutter unsalted, melted
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelgarlic powdered
1 Prisewhite pepper
1 Prisecayenne pepper
1 Priseblack pepper
die Zubereitung:

If you make this ahead of time and store it, omit the bell peppers - they tend to sour quickly. Use chicken stock if you are serving the rice with a chicken dish, seafood stock with a seafood dish, beef with a beef dish...

In a 5x9/2 1/2 inch loaf pan, combine all ingredients; mix well. Seal pan snugly with aluminum foil. Bake at 350 degrees until rice is tender, about 1 hour, 10 minutes. Serve immediately. However, you can count on the rice staying hot for 45 minutes and warm for 2 hours. To reheat leftover rice, either use a double boiler or warm the rice in a skillet with unsalted butter.

g.howard@ix.netcom.com Garry's Home Cookin' Website


Anmerkungen zum Rezept:
keine