Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Catfish frangelico
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5-8 oz. catfish fillets
3 x ca. 30 gCooking oil; to saute
2 Tasseflour
1 TassePecan halves
1 x ca. 30 gFrangelico liquor
1 x ca. 30 gwhite wine
1 Teelöffellemon juice
2 Tasseheavy cream
 salt
 Cayenne pepper
1/2 Butter egg wash
eggs
1/2 Tassemilk
die Zubereitung:

Place saute pan on medium high heat and add cooking oil. Dip catfish fillets in egg wash and then into white flour. Saute in hot oil until nicely browned (3-5 min.) Reserve fillets to warm pan for holding. Saute pecans in remaining oil for about 1 minute. Deglaze pan with Frangelico liquor. Add white wine and lemon. Bring to a boil. Add cream and return to a boil, reduce this by half, season to taste with salt and cayenne pepper. Add butter and swirl pan slowly over burner until all butter is incorporated. Do not boil after adding butter. Place 1 catfish fillet on each of four plates and spoon 1/4 of sauce over each fillet.


Anmerkungen zum Rezept:
keine