Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Rice with Cannellini
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
1 grossOnion chopped
yellow bell pepper chopped
1 Tasserice white
2 Tassewater
14 oz. can Italian style stewed tomatoes
1 3/4 TasseOr 1 15 oz. can cannellini beans; rinsed & drained
1 TasseFrozen or canned corn
1 EsslöffelFresh basil; (or 1 tsp. dried),
 Minced
1 TeelöffelFresh marjoram leaves; (or 1/2 tsp. dried),
 Crumbled
1/2 TeelöffelFresh thyme leaves; (or 1/8 tsp. dried)
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper freshly ground
die Zubereitung:

Heat oil in a large nonstick skillet over medium heat. Add onion and bell pepper and cook, stirring, until onion is translucent, about 3-4 minutes. Stir in rice, add water, and bring to a boil. Reduce heat, cover and simmer 20 minutes, or until rice is done.

Pour stewed tomatoes into blender and process until pureed. Add to the rice along with the beans, corn, herbs, salt, and pepper and bring to a boil. Reduce heat, cover, and simmer 10 minutes.

Per serving: 248 Calories (kcal); 7g Total Fat; (26% calories from fat); 4g Protein; 41g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 141mg Sodium Food Exchanges: 2 1/2 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 1 Vegetable; 0 Fruit; 1 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine