Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | all-purpose flour |
1/2 Teelöffel | salt |
| pepper |
1/4 Tasse | olive oil |
1/2 mittel | Onion Thinly Sliced |
1 Dose | 16oz tomatoes, cut up |
1 Dose | 3oz 2/3 cup sliced mushrooms undrained |
1 Esslöffel | Sniped parsley |
1 Esslöffel | capers drained |
1/4 Teelöffel | garlic salt |
1/4 Teelöffel | Dried oregano, crushed |
| Hot buttered noodles |
Combine flour, salt, pepper, coat veal lightly with flour mixture. In a medium skillet brown meat slowly. Remove meat from skillet add onion to skillet ; cook until tender but not brown. Add cooked meat, tomatoes, mushrooms w/ liquid parsley, capers, garlic salt, oregano. Cover and simmer for 20-25min or until veal is tender stirring occasionally. Arrange veal on hot buttered noodles. Top with sauce.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |