Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tomato-Feta Green Beans
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TassePine nuts*
16 ounce packages frozen French-style green beans, thawed
cloves garlic minced
2 Teelöffelitalien seasoning dried
1 Esslöffelolive oil
Plum tomatoes chopped
2 Esslöffellemon juice
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
4 ounce package crumbled feta cheese
die Zubereitung:

Bake pine nuts in a shallow pan at 350°F for 6 to 8 minutes or until toasted. Set aside.

Drain green beans well, pressing between layers of paper towels.

Saute garlic and Italian seasoning in hot oil in a large skillet over medium heat 1 minute; add green beans, and saute 5 to 7 minutes. Stir in tomato, and cook, stirring constantly, 2 minutes or until thoroughly heated. Stir in lemon juice, salt, and pepper. Sprinkle with cheese and pine nuts. Yield: 6 servings * 1/4 cup toasted walnuts may be substituted for pine nuts. Typed in MMformat by cjhartlin. Msn@attcanada. Net Source: Southern Living Magazine March 99


Anmerkungen zum Rezept:
keine