Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tangy Pork Barbecue
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter or margarine
3 Esslöffelall-purpose flour
28 x ca. 30 gketchup
2 TasseBoiling wather
1/4 Tassevinegar
1/4 TasseWorcestershire Sauce
onion medium, chopped
Garlic cloved, minced
2 Teelöffelchilli powder
1 TeelöffelSalt optional
1 Teelöffelmustard ground
1/8 Teelöffelcayenne pepper
Boneless pork loin roast
 (3-1/2 to 4 pounds)
12 Sandwich buns, split
die Zubereitung:

In a Dutch oven over medium heat, melt butter. Stir in flour until smooth. Add the next 10 ingredients, bring to a boil. Add roast. Reduce heat; cover and simmer for 3 hours or until meat is very tender. Remove meat; shred with two forks or a pastry blender. Skim fat from cooking juices; return meat to juices and heat through. Served with slotted spoon on buns.

Nutrional Analysis: One 3/4-cup serving(prepared with margarine and no-salt added ketchup and without salt; calculated without bun) 245 calories; 141 mg sodium; 80 mg cholesterol; 5 gm carbohtdrate; 29 gm protein; 5 gm fat.

Diabetic Exchanges: 4 lean meat; 1 vegetable


Anmerkungen zum Rezept:
keine