Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Stuffed Mushroom Caps
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gMushrooms; large button
1 x ca. 450 gSea legs
1 Tasseheavy cream
2 Tassebread crumbs
1 Bundparsley chopped
1 kleinonions diced
1 Tassewhite wine
 mozzarella shredded
 Salt & white pepper to taste
die Zubereitung:

Steam mushroom caps for 10 minutes. Chop into small pieces. Chop onion into small dice. Saut, onions, mushrooms in wine on medium-high until wine is reduced to 1/8 volume.

Add sea legs, cream and cook until cream is reduced to 1/8 volume.

Stir in bread crumbs, enough to make a firm stuffing.

Place 1 tablespoon of stuffing in each steamed cap and top with shredded mozzarella cheese and bake at 350 degrees fro ten minutes.

Call 319-391-2427 with any questions.


Anmerkungen zum Rezept:
keine