Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Simplest Chocolate Honey Mousse
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 TasseChilled whipping cream
12 x ca. 30 gBittersweet or semisweet chocolate; chopped
5 Esslöffelhoney
die Zubereitung:

Sitr 3/4 cup cream, chocolate and honey in heavy medium saucepan over low heat until chocolate melts and mixture is smooth. Cool, stirring occasionally. In large bowl, beat 1 1/4 cups cream until soft peaks form. Fold cream into chocolate mixture in 2 additions. Divide mousse among 8 - 3/4 cup ramekins. Refrigerate until set, about 2 hours. Whip remaining 1/2 cup cream to firm peaks. Spoon a dollop of cream in center of each mousse.


Anmerkungen zum Rezept:
keine