Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sage Caraway Vinegar
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TassePacked fresh sage leaves plus sprigs for; rinsed and spun dry
 Garnish
1 1/2 TeelöffelCaraway seeds; bruised with a
 Rolling pin
1 3/4 Tassecider vinegar
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

Put the sage leaves in a very clean 1-quart glass jar and bruise them with a wooden spoon. Add the caraway seeds, the vinegar, and the water and let the mixture steep, covered with the lid, in a cool dark place for at least 4 days and up to 2 weeks, depending on the strength desired. Strain the vinegar through a fine sieve into a glass pitcher, discarding the solids, and pour it into 2 very clean 1/2-pint glass jars. Add the sage sprigs and seal the jars with the lids.


Anmerkungen zum Rezept:
keine