Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sage And Butter Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 GrammButter; (2oz)
8 grossFresh sage leaves; shredded, up to 10
100 MilliliterMilk; (31/2 floz)
 salt
die Zubereitung:

1. Melt the butter in a small saucepan, add the sage and fry very gently for 1-2 minutes, being careful that the sage doesn''t become dry or brittle. Add the milk, season with salt and bring to the boil. Serve immediately.

as tortelli or ravioli, or vegetable gnocchi, as it doesn''t overwhelm the flavour of a delicate dish.


Anmerkungen zum Rezept:
keine