Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Chopped fresh rosemary; (about five |
| 1/2-ounce packages) |
6 Esslöffel | vegetable oil |
8 gross | cloves garlic chopped |
2 Teelöffel | Coarse kosher salt |
1 | Well-trimmed boneless beef rib roast; tied (7- to 7 |
| 1/2-pound) |
| Fresh rosemary sprigs |
Grind chopped rosemary, oil, garlic and salt in processor to chunky paste. Place beef in roasting pan. Rub rosemary mixture all over. Cover; chill 1 day.
Position rack in center of oven and preheat to 350F. Uncover beef and roast until thermometer inserted straight down from top center registers 125F for rare, about 1 hour 45 minutes. Let stand 30 minutes. Transfer roast to platter. Scrape pan dripping into cup; spoon off fat.
Garnish with rosemary sprigs.
Serves 12.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |