Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Linguine With Chicken And Artichokes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 glinguine uncooked
 Or spaghetti
Jar marinated; (6 ounces)
 Artichoke hearts
2 EsslöffelOlive oil or vegetable oil
1 mittelOnion coarsely chopped
2 TasseCut-up cooked chicken
 Or turkey
1 TasseFrozen green peas
1/8 x ca. 450 gSliced fully cooked smoked ham
 Cut into 1/4-inch
 Strips
1 EsslöffelSnipped fresh oregano
 Leaves or
1 Teelöffeloregano dried leaves
1/4 Teelöffelpepper
Container dairy; (8 ounces)
 sour cream
 Cook linguine as directed on package; drain.
die Zubereitung:

Drain liquid from artichoke hearts into 10-inch skillet; cut artichoke hearts into halves and reserve. Add oil to artichoke liquid. Cook and stir onion in oil mixture until tender. Stir artichoke hearts, chicken, peas, ham, oregano and pepper into onion mixture; cook and stir until hot. Remove from heat; stir in sour cream. Toss hot linguine with sauce. 4 Servings. *6 slices bacon, crisply cooked and crumbled, can be substituted for the ham.


Anmerkungen zum Rezept:
keine