Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Japanese Pear Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelRice vinegar; red wine vinegar or
 balsamic vinegar
2 Esslöffelbrown sugar packed
Fresh Usa Anjou or Bosc Pears; cored and sliced
1/3 Tassemushrooms thinly sliced
1/4 TasseThinly sliced green pepper and radishes
Green Onion Brushes
die Zubereitung:

Combine vinegar and sugar; gently toss pears in mixture. Allow to stand 30 minutes to 1 hour to blend flavors; stir occasionally. Drain pears and arrange with vegetables on individual trays or plates.

Green Onion Brushes: Cut 3-inch piece off root ends of 4 green onions. Cut three 1-inch lengthwise slashes through root end; rotate onion half-turn and make three more 1-inch lengthwise slashes. Place in iced water. Drain before using. Makes 4 brushes.

Always be sure to use ripe pears.

Per serving: 27 Calories (kcal); 0g Total Fat; (0% calories from fat); 0g Protein; 7g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 3mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 0 Fat; 1/2 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine