Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red kidney beans (rajma)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseRed kidney bean
1 Teelöffelturmeric
1/4 Tasseoil
Inch ginger chopped
Tomatoes chopped
 Garnish
3 ca. 1 Literwater
1 Esslöffelsalt
1 Tasseonion chopped
1 Teelöffelgaram masala
 Coriander leaves for
die Zubereitung:

1. Wash beans and boil for 2 - 3 hours or 1/2 hour in a pressure cooker. 2. In the meantime make masala of onions, garlic, ginger and tomato as in chicken curry. 3. Add to the beans and cook again till most of the liquid dries up and the beans are soft and thoroughly cooked. 4. Garnish with coriander leaves and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine