Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garden Minestrone
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonions chopped
1 Tassegreen peppers chopped
cloves garlic minced
3 Esslöffelolive oil
1 Tassecelery chopped
1 Tassecarrots chopped
1 Tassezucchini chopped
1 EsslöffelVegetable seasoning
1 Prisecayenne pepper to taste
1 Teelöffeloregano dried
2 Teelöffelbasil fresh
 (or 1 tspn dried basil)
1 1/2 TasseCooked white beans or garbanzo beans
1/2 TasseUncooked small pasta
1 TasseChopped tomatoes including juice; thawed if frozen
4 Tassewater
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
 parmesan
die Zubereitung:

In a large heavy pot, saute onions, green peppers and garlic in oil until wilted. Add celery, carrots, zucchini, vegetable seasoning, cayenne, oregano and basil. Mix well. Cover and let steam for 10 minutes. Add beans, pasta, tomatoes and (if serving right away) water. Bring to a boil and simmer until vegetables are just tender. At serving time, sprinkle with parsley and Parmesan cheese.

Comments: Minestrone freezes very well. The soup can be prepared during the gardening season and frozen, omitting water to save space. Or assemble it from frozen ingredients during the winter. It can be frozen for nine months.

Recipe

Formatted for MasterCook by Nancy Berry - cwbj78a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine