Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garden Fresh Pasta Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelBell pepper diced
1 mittelonions diced
1 mittelOr 2 small cloves
 Garlic minced
2 EsslöffelOil; olive or other
4 TassePlum tomatoes; diced
2 EsslöffelParsely; fresh, chopped
1 EsslöffelOregano; fresh, chopped
3 EsslöffelBasil; fresh, chopped
2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsugar
1/8 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

Sauté, onion, bell pepper and garlic in oil until soft.

Add remaining ingredients and simmer 20 to 30 minutes. Serve over hot pasta.

All ingredients may be adjusted to taste. Appropriate amounts of dried herbs may be substituted for fresh. Regular tomatoes may be substituted for plum, but sauce will be soupier.

Per serving: 131 Calories (kcal); 8g Total Fat; (48% calories from fat); 3g Protein; 16g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 1085mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 2 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 1 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine